Welkom op de webstek van het Vlaams Belang – Afdeling Turnhout!

Het Vlaams Belang is een begrip, ook in onze regio. Sinds de verkiezingen van 13 juni vertegenwoordigen wij in het kanton Turnhout ruim 25% van de stemmen of maar liefst één kiezer op vier.
Op 14 november werd het Vlaams Blok omgevormd tot Vlaams Belang. De basis daarvan zijn nieuwe statuten, een nieuwe beginselverklaring en een vernieuwde uitstraling. Maar vooral: de wil en de overtuiging om onze politieke en democratische strijd verder te zetten.
Nee, wij zijn geen partij van marginalen of ‘extremisten’, maar een echte volkspartij met brede steun in àlle lagen van de bevolking. Van havenarbeider tot dokter, van leraar tot advocaat, van huisvrouw tot zelfstandige, van student tot ondernemer … Van een partij waar één op vier Vlamingen voor stemt, kan niemand nog het bestaansrecht ontkennen.
Het was Gerolf Annemans ooit treffend zei: “Wij zijn de macht van de machtelozen en de hoop van de hopelozen”. Meer dan 1 miljoen Vlamingen rekenen op ons. Wij kunnen, mogen en willen hen niet dakloos achterlaten. We danken al onze militanten, sympathisanten en kiezers dan ook voor hun duidelijke stem en niet aflatende steun. Zij kunnen op ons blijven rekenen!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...