Camera’s op de markt: goed zo!

We gaan tijdens de heraanleg inderdaad rekening houden met de plaatsing van de camera’s,” zegt burgemeester Francis Stijnen in Gazet van Antwerpen. “De bedoeling is dat ze op enkele strategische plaatsen op de Grote Markt komen te staan. We denken daarbij aan de vier hoeken van de markt. Het zou gaan om camera’s die ook kunnen draaien zodat we heel de Grote Markt in beeld kunnen brengen.”
Het Vlaams Belang juicht deze maatregel uitdrukkelijk toe. Al herhaaldelijk klaagden wij de onveiligheid in de uitgangsbuurten aan en waren wij vragende partij om vaste camera’s te plaatsen in plaats van de occasionele mobiele camera’s. Dit is dan ook een uitstekende maatregel in het kader van de strijd tegen het vandalisme, de vechtpartijen en de criminaliteit.
Het Vlaams Belang is dan ook verheugd dat het Turnhoutse stadsbestuur eindelijk de kant kiest van de burgers die in alle veiligheid willen wandelen, kuieren en feesten op en om de Grote Markt. Bovendien zullen ook de horeca-uitbaters er wel bij varen.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...