Actie in Gasthuisstraat. Geef ons geld terug!

Een grote moedeloosheid heeft zich de jongste jaren meester gemaakt van de Vlaamse bevolking. Vlamingen betalen in zekere zin graag. Ze beseffen zeer goed dat belastingen nodig zijn en het begrip solidariteit is hen alles behalve vreemd. Maar de wijze waarop de zaken de jongste jaren in België uit de hand liepen, worden terecht als onrechtvaardig ervaren. 
Elke belastingplichtige Vlaming droeg het afgelopen jaar gemiddeld 6702 euro bij aan de politieke beslissingen aangaande:

  • de massa-immigratie
  • de eurocrisis, en
  • de transfers naar Wallonië.

Rond deze thematiek voert het Vlaams Belang – onder de noemer ‘Genoeg gemolken, geef ons geld terug!’ – in gans Vlaanderen een breed opgezette campagne die, met een lichte dosis zelfspot, de Vlamingen aan het woord laat over deze situatie. Ga naar onze nationale webstek voor meer informatie of klik op de campagneaffiche onderaan deze webstekbladzijde.


Vandaag deelden een aantal bestuursleden in de Gasthuisstraat in Turnhout geldbeugeltjes uit met daarin een kort, maar duidelijk pamfletje. De respons van de mensen was bijzonder goed en zeer vaak ging de duim omhoog in onze richting! Op vijf kwartier tijd verdeelden we maar liefst 2100 geldbeugels!

Dank aan Reccino, Fred, Christine, Peter, Paul (foto) en Marina, Victor en Ann!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...