Turnhoutse Leeuwen…

Onder deze naam deed op vrijdag 9 maart een ploeg van ons afdelingsbestuur – Renaat Decoster, Karin Melis, Vincent Diels, Reccino van Lommel, Wim Peeters en Paul Meeus – mee aan de vijfde grote quiz van ACW-Turnhout. Jawel, u leest het helemaal goed: ACW-Turnhout.
We waren vriendelijk uitgenodigd en mochten naast nog 20 andere ploegen strijden “voor het goede doel”. Ons “goede doel” was Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die zich inzet om jongeren in hun eigen land en streek scholing, werk en ontspanning te bezorgen zodat zij samen met hun familie in menswaardige omstandigheden kunnen leven. Wie zei daar dat het Vlaams Belang enkel voor het eigen volk alleen opkomt?!

De “Turnhoutse Leeuwen” behaalden een mooie 12e plaats én – bij loting – de tweede geldprijs voor ons goede doel: 125 euro. Wim Peeters ontving trots namens onze ploeg de cheque uit handen van ACW-voorzitter Dré Wolput.

Het was een leuke quiz en de “Turnhoutse Leeuwen” mochten genieten van veel sportiviteit en gezelligheid over de politieke grenzen heen. Als het goed is, zeggen we het ook!

Tot slot nog een dikke pluim voor de voortreffelijke organisatie, die in handen was van een ploeg enthousiaste ACW-jongeren. Tot volgend jaar!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...