Succesvolle vlaggencampagne in de Gasthuisstraat!


Zaterdagvoormiddag deelden alle Turnhoutse mandatarissen en enkele bestuursleden en militanten van onze partij gratis vlaggen, balpennen, sleutelhangers en VL-klevers uit aan de voorbijgangers. In een klein anderhalf uur gingen net geen 2000 leeuwenvlaggen vlot van de hand! Aan alle mensen werd gevraagd op 11 juli het feest van alle Vlamingen mee te vieren door minstens de vlag uit te hangen.


Een prettige, zomerse sfeer was het. Veel babbeltjes met de mensen, schouderklopjes en opgestoken duimen, vergezeld van de boodschappen ‘volhouden!’ en ‘voortdoen!’ maakten het ‘actievoeren’ tot een gezellige onderneming.


Eén nieuwe Belg heeft echter de democratie in Vlaanderen nog niet onder de knie. Hij vond het zonder enige aanleiding nodig brutaal een klap in het aangezicht van een van onze mandatarissen te geven. Tal van omstanders keurden deze agressie ten zeerste af en feliciteerden het Vlaams Belang voor de koelbloedigheid en de waardige kalmte. Uiteraard hebben we de politie op de hoogte gebracht. Ja, de zo hoog geprezen multiculturele samenleving die men door de strot van de Vlamingen wil duwen, heeft zo ook zijn minder leuke kantjes…


 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...