N-VA kopieert VB

In het jongste huis-aan-huis-blaadje van N-VA wijdt de partij een stukje aan de (on)veiligheid in Turnhout. Daarbij geeft de partij aan de burger enkele preventietips om zelf de onveiligheid voor te blijven en aan te pakken. Op zich zouden we zeggen: goed zo!
Maar laat dat nu net iets zijn wat het Vlaams Belang al meer dan eens heeft gedaan in zijn publicaties in onze stad: de burger waarschuwen en nuttige tips geven als het om diens veiligheid gaat.
N-VA houdt zich ver van het VB, maar is klaarblijkelijk niet te beroerd om goede ideeën van ons klakkeloos over te nemen. Zo kopieerde die partij ook al onze VB-campagne ‘Een hart voor Antwerpen’ en nam ze zonder verpinken tal van wetsvoorstellen van ons over… Misschien moet het VB maar eens kopierechten op al zijn ideeën en publicaties nemen…
Komaan, jongens, niet flauw doen. Als je iets van anderen overneemt, dan zeg je dat ook met zoveel woorden. Maar het doen uitschijnen dat men het warm water opnieuw heeft uitgevonden, is al te doorzichtig. De burger maakt heus wel het onderscheid tussen de kopie en het origineel!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...