Houden van Vlaanderen, ook in Turnhout!

U kan er dezer dagen niet naast kijken: zondag is het Valentijn. Die dag zal door velen worden gevierd. Op politiek vlak is van enige verbondenheid echter geen sprake. Althans niet tussen Vlaanderen en Wallonië. Of het nu gaat over nultolerantie, immigratiepolitiek of flitspalen: over geen enkel thema zijn Vlamingen en Franstaligen het nog eens. Zeker in tijden van economische crisis is dat catastrofaal.
Op de vooravond van Valentijn voert het Vlaams Belang In heel Vlaanderen actie met de slagzin ‘Houden van Vlaanderen’.  Ook in Tunhout werd zaterdagvoormiddag in de Gasthuisstraat, de drukste winkelstraat van de stad, ondanks een bijtende vrieskou een voorraad van ruim 1500 snoepzakjes en folders uitgedeeld. Wat bijzonder opviel was de bijzonder goede respons die we van zovele mensen kregen!
In de folder zetten we een aantal standpunten, onder meer over de geldtransfers en de noodzaak aan een doordacht sociaal beleid, op een rij. De boodschap is duidelijk: politici die écht een hart voor Vlaanderen hebben en de welvaart van ons volk willen garanderen, kiezen resoluut voor een eigen Vlaamse staat. Het gedwongen Belgische huwelijk heeft voor Vlaanderen immers geen enkele meerwaarde.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...